Duurzaam ventileren

Gaat u nieuw bouwen of verbouwen? Bespaarhome verzorgt uw ideale ventilatiesysteem van ontwerp en materialen tot installatie. Een betrouwbare, effectieve en stille oplossing. Zo geniet u van een fijn binnenklimaat en bespaart u tegelijkertijd energie.

Het ventilatiesysteem is essentieel voor een duurzaam gebouw. Slimme ventilatie zorgt namelijk niet alleen voor een constante toevoer van verse lucht, maar verwarmt die lucht ook. Het systeem hergebruikt de energie uit de afgevoerde lucht. Dat heet ventilatie met warmte terugwinning (WTW). Zo bespaart u stookkosten.

“De WTW ventilatiesystemen van Bespaarhome combineert kennis en vakkundige montage met een hoogwaardig ventilatietoestel van Brink Climate Systems.

 – Walter Boerema, Bespaarhome

Gezond binnenklimaat

Naast energiebesparing zorgt WTW-ventilatie voor een prettig en gezond binnenklimaat. Het voert frisse lucht aan en het voert overtollig vocht af, evenals geurtjes en andere stoffen. En dat zonder verlies van warmte. Dit helpt uw stookkosten te verlagen.

De toekomst vooruit

Om u maximaal comfort en rendement te bieden, is Bespaarhome partner van Brink Climate Systems. Met hun ‘Flair’ WTW-ventilatie bent u op elk gebied de toekomst vooruit. Dit systeem biedt o.a.:

Optimale balans tussen rendement en energieverbruik

Zeer stille ventilatie

Bediening via smartphone, tablet of laptop

Plaatsingopties (meest compacte toestel in zijn klasse)

Dé nieuwe standaard voor duurzame ventilatie!

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze unieke combinatie van topsystemen, installatie en garantie? In onze showroom hebben we koffie en tijd voor u. Maak nu een afspraak en ontdek uw voordelen.