Duurzaam verwarmen

Met duurzame verwarming kunt u veel energiekosten besparen. Welk systeem is het beste voor u? Dat hangt af van uw wensen en uw gebouw. Bespaarhome is dealer van topmerken. Wij adviseren, leveren, installeren en onderhouden. Zorgeloze kwaliteit gegarandeerd!

Warmtepomp lucht/water

De Duitse fabrikant WOLF levert een keur aan hoogwaardige warmtepompen. Hiermee haalt u energie uit de lucht of uit de aardbodem. Perfect voor verwarming, warm water én koelen in de zomer. Deze warmtepompen zijn bovendien compact, fraai vormgegeven en opvallend stil. (werkend te zien bij Bespaarhome)

Zonneboiler

Zonne-energie als slimme aanvulling op uw verwarmingssysteem! Bespaarhome biedt hiervoor high-performance zonnepanelen en buffervaten van WOLF. De moderne absorber-technologie zorgt voor maximale opbrengsten uit zonne-energie. De systemen hebben bovendien een extreem lange levensduur. Ideaal voor nieuwbouw én renovatie.

Lucht verwarming

Gezonde lucht in huis, supersnel de gewenste temperatuur én energiezuinig. Dit comfort is mogelijk met onze luchtverwarming van BRINK, die kan verwarmen, koelen en ventileren. Bovendien is dit systeem te combineren met een cv-ketel, stadsverwarming en warmtepomp. Luchtverwarming is eenvoudig te bedienen en vraagt weinig onderhoud. (werkend te zien bij Bespaarhome)

Dit kan bespaarhome ook voor u betekenen

Elektrische verwarming

Voor elektrische verwarming heeft u alleen een stopcontact nodig. Bespaarhome biedt een optimaal model voor elke ruimte, van kantoor of badkamer tot schuur. De elektrische verwarming reageert snel en produceert geen onnodige warmte. Daarnaast kunt u met zonnepanelen de energiekosten aanzienlijk drukken.

Infrarood verwarming

Infraroodstralers zijn geluidloos, snel warm en verplaatsen geen lucht. We passen deze veel toe als verwarming in kantoren, loodsen en hallen. Onze lage temperatuur panelen zijn ook zeer geschikt voor badkamers en slaapkamers. De hoge temperatuur panelen zijn perfect voor serres, overdekte terrassen en bijvoorbeeld restaurants en winkels.

Hybride warmteoplossing

Wilt u duurzame verwarming combineren met (bestaande) conventionele verwarming? Bijvoorbeeld met uw centrale verwarming of vloerverwarming? Geen probleem: Bespaarhome helpt u aan de meest efficiënte oplossing voor hoog comfort!

Meer informatie

Wilt u meer weten over de grote voordelen van duurzaam verwarmen?
Neem dan snel contact met ons op!