Isoleren: doe het in één keer goed

Goed isoleren betekent minder kou, minder CO2-uitstoot en minder energiekosten. Maar waar begint u: bij de gevels, de ramen, het dak of de vloer? Bespaarhome brengt alle opties voor u in kaart, inclusief eventuele subsidies. Het optimale strijdplan voeren wij ook graag voor u uit.

Isoleren is een zeer effectieve manier om uw woning of bedrijfspand energiezuiniger te maken. Hier valt dus veel kostenbesparing te boeken. De markt biedt een zee aan materialen en mogelijkheden, zowel voor nieuwbouw als voor na-isolatie. Bespaarhome helpt u met het maken van de juiste keuzes.

Doelgericht

Meten is weten. Bij na-isolatie onderzoeken wij daarom eerst waar uw grootste warmte-lekken zich bevinden. Zo kunt u uw pand doelgericht voorzien van een dikkere jas. Hoe minder warmte ontsnapt, hoe lager uw energiekosten. En wist u dat meeste ingrepen geen rommel geven? Alleen het isoleren van een dak gebeurt meestal van binnenuit.

U bepaalt
Van spouwmuur- tot zolderisolatie: wij kunnen alle vormen van isolatie van A tot Z realiseren. Wilt u alleen de materialen geleverd krijgen? Ook goed. U bepaalt. Als we de wereld maar een stukje energiezuiniger maken.

 

“Belangrijk is om een goed stappenplan te maken, wij helpen u hiermee graag verder.”

– Walter Boerema, Bespaarhome

Meer informatie

Wilt u isoleren met maximaal rendement? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk advies. In onze showroom hebben we koffie en tijd voor u.