Regenwater opvang

Waarom kraanwater gebruiken voor de plantjes? Regenwater is beter én kost geen energie! Door regenwater op te vangen voorkomt u bovendien wateroverlast. Bespaarhome biedt alle soorten oplossingen: van mooie regenton tot regenwaterafvoersystemen voor hele wijken.

Als gevolg van de klimaatverandering krijgen we steeds vaker te maken met hevige stortbuien. Onze riolering is hier niet op gebouwd, wat leidt tot wateroverlast. Dit geldt voor individuele tuinen, maar ook voor complete straten. Hier moeten we regenwater opvangen, waarna het gelijkmatig kan worden afgevoerd.

Bespaarhome helpt u onder meer met:

 

  • De Rainblock: een schutting en regenwateropvang ineen
  • Regentonnen: eventueel inclusief plaatsing en aansluiting
  • Pluvia hemelwaterafvoer: het systeem met onderdruk
  • Regenwaterbuffers: infiltratieblokken in veel varianten
  • Tuinontwerp: fraai met maximale regenwateropvang
  • Rain(a)Way bestrating: water opvangen en vertraagd afvoeren
  • Groene daken: betere waterafvoer en gezondere leefomgeving

Extra voordeel

 

Veel van deze hoognodige oplossingen hebben een extra voordeel: ze leiden ook tot een groener straatbeeld. Dit maakt de leefomgeving prettiger. Een mooie regenton is bovendien een sieraad in elke tuin. Wij hebben altijd prachtige modellen van De Regentonkoning op voorraad.

Kom eens kijken!
Zelf vangen wij hemelwater op in, op en rond ons kantoor in Medemblik. Buiten krijgen we Rain(a)Way bestrating. Inpandig is het Pluvia regenwatersysteem geïntegreerd. En op ons dakterras liggen meerdere soorten groene daken. U bent altijd welkom om eens te komen kijken.

Meer informatie

Wilt u (van particulier tot projectontwikkelaar) wateroverlast voorkomen? Of vindt u het zonde om regenwater weg te laten lopen? Maak dan een afspraak met Bespaarhome.