Zorgeloze rendement met solarwatt zonnepanelen

U wilt zeer hoogwaardige zonnepanelen met gegarandeerd hoge opbrengst. Daarom is Bespaarhome dealer van het Duitse topmerk SolarWatt. Zij maken de beste glas-glas zonnepanelen én geven maar liefst 30 jaar garantie. In combinatie met onze vakkundige montage zit u gebeiteld.

Profiteer van solarwatt glas-glas panelen

Bij glas-glas panelen is ook de achterzijde van ondoordringbaar glas. Achterkanten met kunststoffolie laten makkelijker vuil en vocht door, waardoor het rendement afneemt. Glas is sterker en beter bestand tegen weersinvloeden. Hierdoor behouden glas-glas zonnepanelen hun vermogen veel langer. Ze zijn bovendien zeer elegant vormgegeven!

EUROPESE MARKTLEIDER

SolarWatt is de Europese marktleider op het gebied van glas-glas zonnepanelen. Hun nieuwe generatie zonnepanelen brengt gegarandeerd 25% meer energie op dan de industrienorm. Daarbij is de levensduur circa 33% langer dan die van conventionele zonnepanelen.

Waarom kiezen voor solarwatt?

30 jaar fabrieksgarantie (langste ter wereld)

30 jaar opbrengstgarantie

Als beste getest

Fraai design

Meer informatie

Wilt u meer weten over de grote voordelen van SolarWatt glas-glas zonnepanelen? Over de verschillende omvormers? En over de beste montage? In en op onze showroom kunt u alles werkend bekijken. Maak nu een afspraak voor advies op maat.